ΠΡΟΦΙΛ

Η Gold Heritage είναι μια δυναμική και νέα εταιρεία στο χώρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης ακινήτων.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων κατασκευαστικών και επενδυτικών λύσεων, που να περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την οργάνωση, και την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων και λύσεων, έτσι ώστε κάθε έργο μας να αποτελεί την ιδανική λύση για τους πελάτες μας.

Ξεπερνώντας τα όρια μιας απλής πελατειακής σχέσης, φιλοδοξούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας τώρα και στο μέλλον, με ακεραιότητα, προσήλωση, συνέπεια, έτσι ώστε να δημιουργούμε σχέσεις διαχρονικές και αμοιβαία επωφελείς.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι λεπτομερείς διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, και η αφοσίωση μας στην κάλυψη των αναγκών σας στον τομέα των ακινήτων, αποτελούν μέτρο σύγκρισης και ανάδειξης της ποιότητας μας σε σχέση με τις διαθέσιμες «μαζικές» λύσεις του ανταγωνισμού.

H Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας εστιάζετε στο μέλλον, χτίζοντας τις βάσεις στο παρόν! Κάθε νέος πελάτης που μας εμπιστεύεται, απολαμβάνει την απόλυτη προσοχή μας, χειριζόμαστε κάθε επένδυση σαν να ήταν δική μας, χτίζοντας μια κερδοφόρα επένδυση αλλά και μια μακροχρόνια σύμπλευση.

Φροντίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε κάθε νέα κατασκευαστική και επενδυτική εξέλιξη, έτσι ώστε τα έργα μας να είναι κατασκευαστικά και τεχνολογικά άρτια, αλλά κυρίως να διευκολύνουν και να εμπλουτίζουν την καθημερινότητα των πελατών μας. Η άνεση, η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η εργονομία είναι χαρακτηριστικά των κτιρίων μας, ενώ παραμένουμε ανταγωνιστικοί και επίκαιροι στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

Οι αξίες μας

Ο σεβασμός στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη, η ακεραιότητα στις συναλλαγές μας, το πάθος μας για τελειότητα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η αφοσίωση στην πρόοδο και ολοκλήρωση των έργων, και ο αμοιβαίος σεβασμός, δεν είναι για μας απλές φράσεις. Είναι οι πυλώνες της δουλειάς μας που καθοδηγούν την έμπνευση μας ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε στη διάθεση σας για μια συζήτηση που θα αναδείξει τα παραπάνω και θα μας επιτρέψει να γνωριστούμε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ